Dela på notan, dela på den gemensamma presenten!


Dela på notan, dela på den gemensamma presenten!

När du skall dela på restaurangnotan, dela på 70-årspresenten, en överföring för ett bilköp, -då är det lätt som en plätt med Swish. Detta var ett av tipsen som vi fick av SEB banken när de var hos oss i Get Online Week. Läs mer här nedan.

*Att ansluta sig till Swish kostar ingenting och fram till 30 juni 2013 bjuder vi på avgiften för allt du swishar. Därefter kommer de att kosta 1 kr varje gång du skickar pengar.

Med Swish kan du via din iPhone eller Android enkelt skicka pengar till andra personers konton via ditt telefonnummer. Pengarna är framme bara några sekunder senare. Det är lika säkert som en överföring på banken men enklare, snabbare och mer tillgängligt.

Förutom att ha en smartphone behöver du även vara internetbankskund hos antingen SEB, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar Bank, Nordea, eller Swedbank. Du behöver även ha Mobilt BankID. Även mottagaren skall ha samma program i sin smartphone.

När du börjat använda tjänsten kan du när som helst ändra din dagliga beloppsgräns, ditt konto eller mobilnummer. Du kan även använda en tillfällig beloppsgräns om du planerar att göra en större Swish-överföring, till exempel för ett bilköp.

*Så kommer du igång med Swish
1. Ansök om Mobilt BankID genom din bank.
2. Fortsätt med ansökan om Swish.

Annonser
Det här inlägget postades i Tips. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s